logo apteki internetowej
tania apteka lublin - logo
koszyk z produktami
0
Koszyk
0 zł

SOLGAR Botaniczny kompleks dla kobiet 30 kapsułek


SOLGAR Botaniczny kompleks dla kobiet 30 kapsułek
Chwilowy brak produktu

producent:
SOLGAR POLSKA SP. Z O.O.
rodzaj:
Suplement diety
miara:
30 kaps.
kraj:
POLSKA
EAN:
0033984512863


Opis produktu


Objawy menopauzy takie jak: drażliwość, spadek libido, wahania nastroju, bezsenność, uderzenia gorąca) są bardzo powszechne i mogą znacząco utrudniać część życia kobiety.

Kompleks Botaniczny dla kobiet łączy synergię tradycyjnych specyfików botanicznych z wyciągami z roślin i pełną żywnością pomagając przynosić ulgę i wspierać zdrowie kobiet w czasie menopauzy.



SPOSÓB UŻYCIA
DAWKOWANIE Jedna (1) kapsułka dziennie OPAKOWANIE 30 kapsułek KURACJA 30 dni
Składniki porcji zalecanej do spożycia w ciągu dnia (1 kapsułki):

Kwiat koniczyny czerwonej (Trifolium pratense) 100 mg
Wyciąg z liści szałwii 4:1 (Salvia officinalis) (ekwiwalent 400 mg liści) 100 mg
Wyciąg z chmielu (Lifenol®) (Humulus lupulus) (kwiaty) (100 µg 8-prenylonaringeniny) 85 mg
Mieszanina barwiąca (Sproszkowane owoce wiśni pospolitej [Prunus cerasus], morszczyn [Ascophyllum nodosum] [cała roślina], sproszkowany czerwony burak (Beta vularis)) 50 mg
Sproszkowane siemię lniane 50 mg
Wyciąg z korzenia lukrecji 4:1 (Glycyrrhiza glabra) (ekwiwalent 200 mg korzenia) 50 mg
Sproszkowane brokuły (kwiaty) 50 mg
Wyciąg z kłącza ostryża 4:1 (Curcuma longa) (ekwiwalent 200 mg kłącza) 50 mg
Wyciąg z liści mniszka lekarskiego 4:1 (Taraxacum officinale) (ekwiwalent 200 mg liści) 50 mg
Sproszkowany wyciąg z pestek winogron (zawiera 22,5 mg [90%] polifenoli) 25 mg
Wyciąg z jagód cytryńca chińskiego 4:1 (Schisandra chinensis) (ekwiwalent 100 mg jagód) 25 mg
Naturalne substancje pomocnicze

Substancja glazurująca: hydroksypropylometyloceluloza
Substancje przeciwzbrylające: dwutlenek krzemu, sole magnezowe kwasów tłuszczowych (roślinnych)
Informacja alergiczna

Preparat Botaniczny Kompleks dla Kobiet nie zawiera:
Nie zawiera glutenu, pszenicy, produktów mlecznych, soi, drożdży, substancji słodzących, sztucznych substancji konserwujących, zapachowych i barwiących.