Opis produktu
Opis produktu
Składniki
ekologiczna fasolka mung 100 %.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 45 min. Posolić pod koniec gotowania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1367 kJ/324 kcal
Tłuszcz 1,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 46 g
w tym cukry 6,6 g
Błonnik 16 g
Białko 24 g
Sól 0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje dotyczące bezpieczeństwa
Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu z dala od wilgoci.
Przechowywać w miesjcu niewidocznym dla małych dzieci.
Producent
Bio Planet S.A.
Wilkowa Wieś 7
05-084 Leszno, Polska
info@bioplanet.pl
tel. (+48) 227-257-694